COOLBLITZ PHOTO BOOTH

Suntem fresh, chic, cu bun gust și chef de distracție. Un nou concept de cabină foto bate la ușa petrecerilor cool și oferă o întreagă experiența fotografică înca de la primul contact și până la ultima poză.

 

Coolblitz Photo Booth va da un upgrade petrecerii tale cu un setup modern și minimalist, oferind zâmbete și amintiri de luat acasă.

CABINELE FOTO COOLBLITZ

COOL-BOOTH

Cool Booth va oferi o experiență deosebită și distractivă tuturor prietenilor tăi. Amintirile create de Cool Booth pentru invitații tăi sunt numai bune de share-uit pe social media sau de păstrat într-un album foto a cărui răsfoire va aduce întodeauna zâmbetul pe buze!

BRAND-BOOTH

Brand Booth este exact ceea ce brandul tău are nevoie pentru o comunicare eficientă și memorabilă cu potențialii clienți. Brand Booth asigură distracție și oferă amintiri de neuitat la petrecerea firmei tale. Descoperă experiența Brand Booth!

CABINA FOTO PENTRU EVENIMENTE

Weddings & Private Events

Oferă-le invitaților tăi momente de neuitat împreună cu Coolblitz Photo Booth. Te ajutăm să păstrezi amintirile atât într-un album hand-made cu urările prietenilor tăi, cât și în mediul virtual, transformându-le în cadre numai bune de share-uit! Află acum toate detaliile despre evenimentele Coolblitz!

Branding & Corporate Parties

Coolblitz Photo Booth vine în ajutorul companiilor care vor să se promoveze prin metode #cool sau care vor să ofere experiențe memorabile în cadrul evenimentelor lor. Realizăm print-uri branduite, accesorii tematice și promovare în social media.

PARTENERI ȘI COLABORATORI

URMĂREȘTE-NE PE INSTAGRAM

@coolblitz.photobooth

[instagram-feed]