BRAND-BOOTH

COOLBLITZ BRAND BOOTH – CABINA FOTO CORPORATE

Organizăm campanii de promovare a brandului tău printr-o experiență unică la cabina foto. Fie că vorbim despre o petrecere de firmă, pentru colaboratori sau angajați, sau un eveniment care promovează un anume produs sau serviciu, venim cu soluții de branding, promovare și colectare a datelor.

MULTIMEDIA

Brand Booth oferă o experiență completă prin diverse interacțiuni cu invitații sau potențialii clienți. Oferim posbilitatea realizării de GIF-uri, video, sondaje & filtre fotografice în tematica evenimentului sau activării brand-ului tău.

BRANDING

Întreagă experință Brand Booth este customizabilă. Pornind de la ecranul interactiv al cabinei și până la design-ul fotografiilor fizice, vom avea grijă ca brand-ul tău să fie vizibil și să asigure publicului o interacțiune memorabilă.

SOCIAL SHARING

Cea mai eficientă promovare este cea făcută de clienții înșiși. Astfel, Brand Booth conectează brand-ul tău cu audiența prin e-mail & social sharing, oferindu-le tuturor posibilitatea de a împărtăși online experiența lor.

CALITATE FULL HD

Brand Booth asigură o înaltă calitate a serviciilor foto. Fie că este vorba de fotografii, GIF-uri sau video, livrăm imagini FULL HD atât online cât și offline.

ACTVARE DE BRAND

Intreaga experiență fotografică este menită să pună în valoare brandul promovat sau firma organizatoare, totul este customizabil cu sigla sau mesajul clientului: aspectul exterior al cabinei, fundalul foto, pozele sau interfața softului. Designul pozelor ajută la expunerea brandului prin plasarea logo-ului sau printr-un efect digital cât mai creativ pentru a încuraja distribuirea în online.