COOL-BOOTH

ÎNCHIRIERE CABINA FOTO

Salut! Ne bucurăm că ai ajuns aici. Job-ul nostru este să captăm emoții și să păstrăm zâmbete. Exact asta vom face și la petrecerea ta! Coolblitz COOL-BOOTH are toate funcțile necesare unei cabine foto moderne și alături de fundalurile noastre tematice și recuzita personalizată ne vom asigura că invitații tăi vor avea o experiență memorabilă și distractivă de care să-și aducă aminte cu zâmbetul pe buze.

 

Vrem să fim prezenți la petrecerea ta, fie că este nuntă, botez sau zi aniversară, Coolblitz poate oferi momente distractive pentru invitații tăi. Experiența completă Coolblitz începe cu primul impact: un fundal spectaculos, design modern, accesorii de bun-gust, continuă cu zâmbetul în fața obiectivului foto și se încheie cu poza care ajunge rapid în mâinile prietenilor. În plus, pentru a fi cu adevărat memorabil, facem și un album pentru ca fotografiile să fie mereu la vedere.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

1.

Îți alegi recuzita.

 

Recuzita Coolblitz poate fi adaptată, la cerere, oricărei tematici.

2.

Zâmbești & pozezi.

 

Apeși pe ecranul tactil al cabinei sau ceri ajutorul operatorului.

3.

Pleci cu poza.

 

Alegi numărul de print-uri și în 30 de secunde primești pozele.

TOUCH SCREEN CU LIVE VIEW

Cabina foto este dotată cu un ecran interactiv, ușor de folosit în care invitații se pot vedea în timp real, în timp ce se pregătesc de poză., iar operatorul nostru este întotdeauna prezent să ajute!

CALITATE FOTO EXCEPȚIONALĂ

Mizăm pe calitatea pozelor, perfecționată datorită aparatului DSLR încorporat și a instalației profesionale de lumină. Vrem să facem oamenii să se simtă incredibil de fotogenici când aleg să se pozeze la cabina noastră!

GRAFICĂ PERSONALIZATĂ

Cu ajutorul unui designer, echipa Coolblitz se va asigura că modelul printurilor este exact ceea ce își dorește clientul. Se pot customiza culorile, numele sau fonturile, tot ce se poate ca rezultatul final să fie estetic și în tematica evenimentului.

FUNDALURI FOTO SPECTACULOASE

Fundalurile foto Coolblitz sunt festive și în trend, se potrivesc în orice loc, în funcție de împrejurări. Avem o colecție care mulțumește multe gusturi, însă există și posibilitatea realizării unui fundal unic, special creat pentru un anumit eveniment.

FOTOGRAFII MAGNETICE

Amintirile hazlii devin mărturii grozave. Pozele de la cabină pot fi nemuritoare și mereu la vedere prin aplicarea benzilor magnetice permanente.

VARIETATE DE FORMATE FOTO

Punem la dispoziție formate fotografice pentru toate gusturile.Fotografiile clasice, numai bune de pus în ramă, filmstrips cu până la 4 cadre foto sau consacratul format Polaroid, noi le avem pe toate!

GUESTBOOKS & ALBUME FOTO

Știm că un cadou realizat manual este mai valoros. Dacă iți place să răsfoiești amintirile, îți oferim un photo guestbook – o colecție a instantaneelor cu prietenii alături de mesajele și urările scrise de fiecare în parte.

GREEN SCREEN TECHNOLOGY

Imaginează-ți că te poți teleporta oriunde, la New York, Paris sau poate chiar în spațiu! Tehnologia Green Screen ne ajută să transpunem imaginația pe hârtie fotografică. Invitații pot alege din 4 cadre diferite, de la poze cu vedete de la Hollywood până la excursii pe Everest.

EXPERIENȚA COOLBLITZ

Calitate foto ridicată

Folosim aparate foto și obiective specializate cu care să putem obține o calitate superioară a fotografiilor.

Print-uri nelimitate

Nu-ți face griji legate de numărul de poze realizate la cabina foto. Print-urile la noi sunt nelimitate în intervalul contractat.

Operatori prietenoși

Operatorii noștri sunt pregătiți să te ajute pe tine și pe prietenii tăi să obții cele mai tari cadre la cabina foto.

Iluminare de studio

Lumina este cea mai importantă în realizarea unei fotografii calitative. De aceea folosim surse de lumină profesionale.

Format foto digital

Odată cu pozele fizice, îți punem la dispoziție și fotografiile high resolution în format digital.

Cool props

Asigurăm recuzită și mesaje distractive, adaptate la tematica fiecărui eveniment.