cool brands need

Coolblitz

Photo Booth

 

 

cool brands need

Coolblitz

Photo Booth

Brand Booth by Coolblitz

oferă o experiență media completă, atât pe parcursul activărilor de brand, cât și în cadrul oricărui eveniment, conferință sau petrecere corporate. Brand Booth aduce un plus de imagine brandului prin calitățile sale vizuale și funcționale, având un design modern și minimalist, oferă soluții de print & digital branding, promovare & colectare de date într-un mod interactiv și memorabil. 

themed & custom

SET-UPS

Evenimentele tematice sunt preferatele noastre! Începând de la primul contact și până la ultima poză Coolblitz Photo Booth oferă o experiență personalizată pentru orice tip de evenimente folosind fundaluri, accesorii și design adaptate la fiecare eveniment în parte.

cool & spectacular

BACKDROPS

Fundalurile foto Coolblitz sunt profesionale și se integrează foarte bine în orice spațiu de activare sau de petrecere, punând în evidență deopotrivă participanții și identitatea brandului printr-o schemă cromatică specifică. Realizăm fundaluri custom în funcție de cerințele fiecărui client.

high quality, multimedia

EXPERIENCE

Fotografiile Coolblitz sunt clare, având culori și tonuri naturale, toate datorită sistemului nostru de iluminare cu lumină continuă care, spre deosebire de sistemele clasice, nu provoacă niciun disconfort invitaților. Aparatele foto profesionale folosite de Coolblitz favorizează obținerea de imagini la un înalt standard de calitate.

 

Interacțiunea cu photo booth-ul poate fi și mai distractivă pentru consumatori datorită multiplelor formate media în care se pot înregistra cele mai tari amintiri:

 

 Foto Prints, GIF, Filtre, Slow Motion Video

branded & elegant

DESIGNS

Design-ul include elemente specifice brand-ului și este întotdeauna adaptat la fundalul folosit și la tipul de activare sau eveniment. De asemenea, Coolblitz pune la dispoziție multiple formate de print – Foto Strips (5×15 cm), Polaroid (9x13cm) si Clasic(15x10cm).

 

SOCIAL SHARING

Și pentru că impactul online este esențial pentru orice brand, oamenii își pot trimite poza sau gif-ul pe email, pentru a putea fi ușor distribuită pe rețelele de socializare.

 

Toate pozele și video-urile realizate se pot încărca în timp real într-un album facebook dedicat, de unde participații la activare sunt îndrumați să dea share.

Brand Booth poate fi folosit pentru a strânge statistici și lead-uri în cadrul unei campanii promoționale în scopuri de remarketing.

La finalul activării punem la dispoziție toate e-mail-urile și datele adunate și fotografii făcute. De asemenea, suplimentar față de vizualizarea și trimiterea pozelor, Brand Booth poate fi folosit pentru lead capture prin chestionare, ratings și testimoniale, yes/no questions și orice alt poll necesar pentru a atinge scopul activării.

oferta

COOLBLITZ

BASIC

Pachetul de bază Coolblitz include

 

– fotografii & print-uri nelimitate

– format photo strips

– benzi magentice nelimiate

– operator profesionist al cabinei foto

– livrare digitală în maxim 48h după eveniment

– 4 ore de funcționare/activare

– design personalizat al print-urilor

– fundal foto la alegere din colecția existentă

– accesorii la alegere din colecția existentă

 

1600 RON

(nu se adaugă t.v.a.)

CUSTOM

– extindere timp de activare

– animații gif

– videos

– fundaluri tematice custom

– green screen activation

– cabina branduită

– email sharing

– social sharing live

– accesorii tematice realizate la cerere

– formate mari de print (Polaroid, Clasic)

 

Tarife negociabile începând de la

350 RON/opțiune

(nu se adaugă t.v.a.)

contact:

+40748.201.121

events@coolblitz.ro