EXPERIENȚA COOLBLITZ

Rezervă Acum

Salut!

Ne bucurăm că ai ajuns aici. Job-ul nostru este să captăm emoții și să păstrăm zâmbete. Exact asta vom face și la petrecerea ta!

Fă cunoștință cu Vintage Photo Booth by Coolblitz


Coolblitz asigură toate funcțile necesare unui photo booth modern astfel că metodele clasice de imortalizare a amintirilor sunt combinate cu Internetul & Social Media.

Alături clasicele fotografii, Cabina foto Coolblitz oferă diverse alte funcționalități atractive ce vor aduce un plus de valoare evenimentului tău.

Cum funcționează ?

1.

Îți alegi recuzita.

 

Recuzita Coolblitz poate fi adaptată, la cerere, oricărei tematici.

2.

Zâmbești & pozezi.

 

Apeși “Blitz” pe ecranul tactil al cabinei sau ceri ajutorul operatorului.

3.

Pleci cu poza.

 

Alegi numărul de print-uri și în 30 de secunde primești pozele.

Touchscreen interactiv

 

Cabina foto este dotată cu un ecran interactiv, ușor de folosit, iar invitații se pot vedea în timp real, în timp ce se pregătesc de poză. Operatorul nostru este prezent să ajute în caz de nevoie, doar că, fiind atat de simplu, oamenii se distrează și operează cabina Coolblitz chiar ei!

Poze excepționale

 

Mizăm pe calitatea pozelor, perfecționată datorită aparatului DSLR încorporat și a instalației de lumină. Vrem să facem oamenii să se simtă incredibil de fotogenici când aleg să se pozele la cabina noastră!

Grafică personalizată

 

Cu ajutorul unui designer, echipa Coolblitz se va asigura că modelul printurilor este exact ceea ce își dorește clientul. Se pot customiza culorile, numele sau brandul, fonturile, tot ce se poate ca rezultatul final să fie estetic și în tematica evenimentului.

Fundal foto cool


Fundalurile foto Coolblitz sunt festive și în trend, se potrivesc în orice loc, în funcție de împrejurări. Avem o colecție care mulțumește multe gusturi, însă există și posibilitatea realizării unui fundal unic, special creat pentru un anumit eveniment.

Photo Guestbook


Știm că un cadou realizat manual este mai valoros. Dacă iți place să răsfoiești amintirile, îți oferim un photo guestbook - o colecție a instantaneelor cu prietenii alături de mesajele și urările scrise de fiecare în parte.

Fundal Digital


Imaginează-ți că te poți teleporta oriunde, în New York sau poate chiar în spațiu! Tehnologia Green Screen ne ajută să transpunem imaginația pe hârtie fotografică. Invitații pot alege din 4 cadre diferite, de la poze cu vedete de la Hollywood până la excursii pe Everest.

Video Booth


O imagine face cât o mie de cuvinte. Dar un video? Cel mai nou și mai cool trend propus de Coolblitz este Video Booth. Cu ajutorul acestei opțiuni invitații și prietenii își pot înregistra urările și mesajele în format video de înaltă calitate. Noi montăm întregul film și ți-l oferim în mai puțin de 1 săptămână după eveniment.

Animații GIF


Animațiile GIF sunt o experiență vizuală inedită care întotdeauna va stârni zâmbete și bună dispoziție. Peste clasicele cadre realizate la cabina foto putem adăuga filtre și efecte vizuale ce pot reprezenta atât identitatea unui brand cât și a celor sărbătoriți. Rezultatul este foarte fun și usor de share-uit!

Fotografii magnetice


Amintirile hazlii devin marturii grozave. Pozele de la cabina pot fi nemuritoare si mereu la vedere prin aplicarea magnetilor. Alege un pachet care include fotografiile magnetice si ne vedem pe frigider!

Ne dorim să vă oferim ție și prietenilor tăi momente de neuitat, pline de zambete și bună dispoziție iar pentru asta ne asigurăm de înaltă calitate a tuturor serviciilor oferite de cabina foto Coolblitz.

Design cool

Calitate foto ridicată

Operatori prietenoși

Print-uri nelimitate

Internetul este o unealtă importantă în păstrarea și împărtășirea amintirilor cu familia și prietenii. Astfel, la alegerea ta, putem posta fotografiile într-un album dedicat pe pagina noastră de facebook de unde toți prietenii își pot da share

Vrei o ofertă pentru evenimentul tău ?

Scrie-ne aici

Și-ți vom răspunde într-un Blitz