CE ESTE BINE SĂ ȘTII

CE FEL DE CABINĂ ESTE COOLBLITZ?

Coolblitz Photo Booth este o cabină foto cu personalitate, în stil minimal, modern. Este deschisă (încap mai mulți oameni in cadru) și ușor de montat.  Atât Cool Booth cât și Brand Booth sunte versatile și se adaptează oricărui fundal fotografic. De asemenea, pozele ies calitative și într-un timp foarte scurt (sub 15 secunde).

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

E simplu! Vii la cabină, asistentul nostru te va îndruma în cel mai drăguț mod să te așezi în fața obiectivului, unde te vei vedea pe un ecran, în timp real. Poti folosi ecranul tactil să pornești experiența Coolblitz, iar cu ajutorul numărătoarei inverse vei ști exact când să pozezi sau când pornește filmarea. La final vei vedea rezultatul pe ecran și fiecare participant la fotografie va primi câte un print. Operatorul nostru va oferi detalii despre cum pot fi obținute pozele, gif-ul sau filmarea în format digital.

PREZENȚA UNUI ASISTENT ESTE INCLUSĂ ÎN OFERTĂ?

Da, experiența Coolblitz include prezența unui profesionist pe tot parcursul timpului stabilit în contract. Operatorul cabinei este prietenos, amuzant și elegant, încurajează invitații să-și facă poze, destinde atmosfera și contribuie la realizarea unor fotografii reușite.

TREBUIE PLĂTIT AVANS? SE LUCREAZĂ CU CONTRACT ?

Da. Pentru a rezerva data stabilită este necesară semnarea unui contract de prestări de servicii care garantează prezența și funcționarea cabinei la eveniment, în baza căruia se achită un avans de 50% din prețul total. Implicit, emitem și factură.

VENIȚI ȘI ÎN AFARA BUCUREȘTIULUI?

Da. Ne deplasam și în afara Bucureștiului contra unui cost pe care îl calculăm în funcție de distanța și de accesibilitatea locului unde se desfășoară evenimentul. Acest cost va fi menționat în contract alături de toate celelalte servicii oferite.

ACCESORIILE SUNT INCLUSE?

Da! Alegem din colecția de props cele mai potrivite pentru petrecerea ta! Aducem o selecție cool de mesaje, mustăți, buze, pahare amuzante și o varietate de măști, pălării și alte elemente de recuzită. La cerere, putem realiza accesorii personalizate cu numele celor sărbătoriți sau branduite conform cu specificul evenimentului. Dacă aveți sugestii, nu ezitați să le menționați în formularul de ofertă.

DACĂ VREAU SĂ REZERV O ORĂ ÎN PLUS?

Pentru extinderea timpului în care activează cabina foto Coolblitz se percepe un cost suplimentar de 250 de lei / oră.

CÂND SE INSTALEAZĂ CABINA ȘI CÂT DUREAZĂ ?

În mod normal instalarea se face înaintea începerii evenimentului și durează aproximativ 60 de minute. Dezasamblarea durează aproximativ 30 de minute.

DE CÂT SPAȚIU AVEȚI NEVOIE PENTRU A INSTALA CABINA FOTO?

Cabina foto Coolblitz are nevoie de minim 3 m x 1,5 m. Masa de recuzită este minim 1×1 m și poate fi așezată oriunde permite spațiul.

DACĂ REZERVĂM PENTRU 4 ORE, DAR VREM SĂ ÎNCEPEM LA O ORĂ MAI TÂRZIE DECÂT ÎNCEPEREA EVENIMENTULUI?

Timpul de așteptare nu costă nimic, în limita a 60 de minute de când a fost finalizată asamblarea. De exemplu, dacă petrecerea începe la 20 și cabina este pregatită, o oră de așteptare (până la 21:00) este inclusă în serviciu. După depășirea orei de așteptare, se percepe un cost suplimentar de 50 lei / 30 de minute. 

AI ALTE ÎNTREBĂRI?