BRAND BOOTH BY COOLBLITZ

FOR IQOS

Brand booth by Coolblitz este o experiență foto completă care poate realiza o campanie de promovare a brandului IQOS prin calitățile vizuale și funcționale de care dispune. Gândită înca de la început pentru activări de brand și petreceri corporate, vine cu un design modern, minimalist și cu soluții de branding, promovare și colectare a datelor într-un mod interactiv și memorabil.

BRANDING

Tot conceptul este gândit să poată fi branduit în toate aspectele:

DESIGN-UL BOOTH-ULUI

Personalizarea cabinei cu logo-ul și alte elemente specifice oferă consecvență aranjamentului fotografic, contribuie la o experiență integral branduită, crește efectul estetic și poate spori interesul oamenilor de a interacționa.

DESIGN-UL BOOTH-ULUI

Personalizarea cabinei cu logo-ul și alte elemente specifice oferă consecvență aranjamentului fotografic, contribuie la o experiență integral branduită, crește efectul estetic și poate spori interesul oamenilor de a interacționa.

FUNDALUL FOTO

Folosim fundaluri profesionale, minimale, care se integrează foarte bine în orice spațiu de activare. Propunem design-uri care să încurajeze publicul să interacționeze, punând în evidență deopotrivă participanții și identitatea brandului printr-o schemă cromatică specifică.

FORMATUL ȘI DESIGN-UL FOTOGRAFIILOR

Design-ul include elemente specifice brand-ului și este întotdeauna adaptat la fundalul folosit și la tipul de activare sau eveniment.

STRIP BRIGHT

STRIP DARK

POLAROID BRIGHT

POLAROID DARK

MULTIMEDIA EXPERIENCE

În plus față de print-urile brand-uite, realizăm filtre și efecte pentru a evidenția identitatea brand-ului într-un mod distractiv și interactiv. Brand Booth ajută la mai buna conștientizare față de simbolurile și sloganurile brand-ului prin elemente media (GIFs, filtre foto, video-uri slow motion, boomerang-uri) care vor apropia publicul de brand.

SOCIAL SHARING

Și pentru că impactul online este esențial pentru orice brand, separat de cabină, plasăm un sharing station de unde oamenii își pot trimite poza sau gif-ul pe email, pentru a putea fi ușor distribuită pe rețelele de socializare.

Toate pozele și GIF-urile realizate se pot încărca în timp real într-un album facebook dedicat, de unde participații la activare sunt îndrumați să dea share.

STATISTICI

La finalul activării punem la dispoziție toate e-mail-urile adunate, numărul de fotografii făcute și numărul de print-uri. De asemenea, suplimentar față de vizualizarea și trimiterea pozelor, Social Station-ul Brand Booth poate fi folosit pentru lead capture prin chestionare, ratings și testimoniale, yes/no questions și orice alt poll necesar pentru a atinge scopul activării.

BRAND BOOTH by Coolblitz for IQOS