cool parties have

Coolblitz

Photo Booth

 

 

cool parties have

Coolblitz

Photo Booth

Photo Booth by Coolblitz

Coolblitz Photo booth oferă o experiență foto completă pentru orice tip de eveniment, nuntă, botez, aniversare sau pur și simplu o petrecere cu o gașcă de prieteni. Scopul Coolblitz este să aducă zâmbetul pe buze invitaților și să le păstreze emoțiile și bucuria pe hârtie fotografică, într-o lume în care amintirile sunt păstrate aproape exclusiv pe suport digital.

decoruri

TEMATICE

Evenimentele tematice sunt preferatele noastre! Începând de la primul contact și până la ultima poză Coolblitz Photo Booth oferă o experiență personalizată pentru orice tip de evenimente folosind fundaluri, accesorii și design adaptate la fiecare eveniment în parte. Cabinele foto Cooblitz sunt gândite astfel încât să se încadreze în estetica și design-ul oricărui eveniment, având doua variante – Vintage & Modern. Aspectul lor poate completa foarte ușor tematici dintre cele mai variate, de la boho chic, garden party și până la elegant, royal & ballroom.

panouri foto

SPECTACULOASE

Colecția noastră de panouri foto este concepută special pentru a se adapta celor mai variate și specifice gusturi, oferind unele dintre cele mai spectaculoase, amuzante sau ingenioase design-uri de pe piață. Fundalurile Coolblitz contribuie la calitatea finala a pozelor, evitând reflexiile care pot strica fotografiile. De asemenea, panourile de asamblează repede, au o construcție minimală, fără trepiezi sau sisteme de susținere care să-i încurce pe cei ce doresc să își facă poze

experință multimedia

DE ÎNALTĂ CALITATE

Fotografiile Coolblitz sunt clare, având culori și tonuri naturale, toate datorită sistemului nostru de iluminare cu lumină continuă care, spre deosebire de sistemele clasice, nu provoacă niciun disconfort invitaților. Aparatele foto profesionale folosite de Coolblitz favorizează obținerea de imagini la un înalt standard de calitate.

 

Interacțiunea cu photo booth-ul poate fi și mai distractivă pentru consumatori datorită multiplelor formate media în care se pot înregistra cele mai tari amintiri:

 

 Foto Prints, GIF, Filtre, Slow Motion Video

design-uri personalizate

ELEGANTE

Design-ul include elemente specifice clienților și este întotdeauna adaptat la fundalul folosit și la tipul de eveniment. De asemenea, Coolblitz pune la dispoziție multiple formate de print – Foto Strips (5×15 cm), Polaroid (9x13cm) si Clasic(15x10cm).

 

amintiri

MEMORABILE

Orice amintire se poate imortaliza în albume de tip “carte de oaspeți”, elegante, care vor încuraja invitații să fie creativi și să se distreze în același timp. Guestbook-urile Coolblitz sunt un cadou deosebit pe care sărbătoriții îl primesc la finalul activității evenimentului cu toate urarile și fotografiile invitaților.

SOCIAL SHARING

Imaginile pot fi încărcate live într-o galerie online accesibilă printr-un link privat, protejată prin parolă, de unde invitații își vor putea descărca pozele în format digital după eveniment.

 

oferta specială

COOLBLITZ 2020

BASIC

Pentru contractele semnate pe 2020, Coolblitz pune la dispoziție un pachet special de servicii

 

– 5 ore de funcționare

– fotografii & print-uri nelimitate

– format photo strips

– benzi magentice nelimiate

– operator profesionist al cabinei foto

– livrare digitală în maxim 48h după eveniment

– design personalizat al print-urilor

– fundal foto la alegere din colecția existentă

– accesorii la alegere din colecția existentă

NOU – animații GIF

–  NOU – Galerie online accesibilă prin link privat, fără să mai trebuiască transmiterea pozelor către invitați prin transfer sau folder în cloud

 

1350 RON

1200 RON

 

(nu se adaugă t.v.a.)

 

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

– ora extra – 150 RON

– formate mari de print (Polaroid sau Clasic) – 350 RON

– album foto guestbook – 300 RON

– panou foto cu Green Screen Technology – 200 RON

contact:

+40748.201.121

oferta@coolblitz.ro